Preturi ILC - Irina Language Center


- OFERTĂ CURSURI AN ȘCOLAR 2019-2020 -

Centrul educațional IRINA LANGUAGE CENTER ILC oferă cursuri de limba engleză, limba germană, limba franceză pentru preșcolari, elevi, liceeni, adolescenți și adulți. Toate cursurile se bazează pe comunicare, pe dezvoltarea copilului atât din punct de vedere academic, cât și din punct de vedere emoțional. Din aceste motive, la ILC susținem și ateliere de parenting și ateliere de dezvoltare personală.

La ILC se pot înscrie copii cu vârste între 4-18 ani.

Suntem Centru Autorizat de Pregătire Examene Cambridge, pregătim studenții atât în vederea obținerii certificatului internațional Cambridge la limba engleză, cât și a certificatului internațional Goethe, pentru limba germană. Pregătirea pentru examenele de limba engleză și germană cuprind strategii, teste și simulări în vederea trecerii cu brio a examenului.

De asemenea, ținem foarte mult la bunăstarea copilului, la invățatul cu plăcere, cu pasiune și cu dragoste, așadar metodele noastre de predare sunt moderne, interactive și dinamice, bazate pe joc și voie bună și pe o relație deschisă, de comunicare permanentă părinte-copil-profesor. Mai mult, lucrul atât în echipă, cât și individual, crearea unor lecții ce descriu situații reale de viață și concentrarea profesorului pe abilitățile fiecărui copil în parte, stimulează creativitatea și încrederea în forțele proprii ale fiecărui copil. Astfel, maximizăm potențialul fiecărui elev, iar învățarea se face din plăcere și prin mult joc.

Centrul nostru oferă cursanților care doresc să susțină un examen Cambridge sau Goethe, o simulare gratuită si pregătire extra înainte de examen.

Taxa pe durata unui an școlar, pentru fiecare categorie de vârstă și nivel, o regăsiți mai jos, detaliat:

Cursul durează din Octombrie 2019 până în Iunie 2020, pe durata a 9 luni, respectând vacanțele școlare: vacanța de Crăciun, de Paște si cea intersemestrială.


- Cursuri engleză pentru clasele V-VIII (KET, PET) -

  • Suntem Centru Autorizat de Pregătire Examene Cambridge, pregătim studenții atât în vederea obținerii certificatului internațional Cambridge la limba engleză, cât și a certificatului internațional Goethe, pentru limba germană. Pregatirea pentru examenele de limba engleză și germană cuprind strategii, teste și simulări în vederea trecerii cu brio a examenului.

   ILC ofera cursuri de calitate, iar rezultatele excepționale de-a lungul anilor au dovedit acest lucru. În anul 2019-2020, rata de promovabilitate a examenelor Cambridge a fost de 100%, peste 80% obținând punctaje maxime, toți copiii reușind să obțină punctaje excelente.

   Din nou, alegerea susținerii unui examen Cambridge este opțională, însă acesta oferă o mulțime de beneficii studenților:
  • • Este un certificat internațional ce oferă multă încredere în sine copiilor;
  •  
  • • Nivelul KET sau PET susținut în clasa a VIII-a echivaleaza cu nota 10 proba de verificare a cunoștințelor de limba engleză pentru admiterea în clasele a IX-a cu program bilingv;
  •  
  • • Se oferă parinților feedback individual din partea ILC sub forma unui Report Card pentru fiecare cursant în parte;
  •  
  • • Cursanții sunt testați periodic în vederea maximizării potențialului fiecărui cursant, au loc periodic discuții individuale cu aceștia, dar și cu părinții pentru a vedea unde trebuie lucrat mai mult, care sunt punctele forte ale fiecărui copil;
  •  
  • • Îmbunătățirea vizibilă a vocabularului.
OFERTĂ Limba Engleză
Limba Germană
Limba Franceză
Și pregătire pentru examenele Cambridge (KET, PET)
Clasele V-VIII 32 săptămâni de studiu 1 dată/săptămâna, a câte 2h ședința 32 sedințe/an școlar = 64h de curs
Preț total/an = 1500 lei
TRANȘE LUNARE Înscriere (avans pentru luna Octombrie, în Octombrie NU se mai plătește) = 100 lei Noiembrie = 200 lei Decembrie-Aprilie = 200 lei/lună Mai = 200 lei Iunie = 0 lei

Preț: 1400 lei/an pentru cls.V (nivel Movers, Flyers)

1500 lei/an pentru cls.VI, VII (nivel KET)

1600 lei/an pentru cls. VII-VIII (nivel KET, PET)

*Suma poate fi achitată în tranșe lunare.

*Pentru frați și surori, se aplică o reducere de 100 lei.

** Pentru Limbile Spaniolă, Italiană, Rusă, se aplică tarife similare în funcție de vârstă și nivel. Solicitați telefonic.