Preturi ILC - Irina Language Center


- OFERTĂ CURSURI AN ȘCOLAR 2019-2020 -

Centrul educațional IRINA LANGUAGE CENTER ILC oferă cursuri de limba engleză, limba germană, limba franceză pentru preșcolari, elevi, liceeni, adolescenți și adulți. Toate cursurile se bazează pe comunicare, pe dezvoltarea copilului atât din punct de vedere academic, cât și din punct de vedere emoțional. Din aceste motive, la ILC susținem și ateliere de parenting și ateliere de dezvoltare personală.

La ILC se pot înscrie copii cu vârste între 4-18 ani.

Suntem Centru Autorizat de Pregătire Examene Cambridge, pregătim studenții atât în vederea obținerii certificatului internațional Cambridge la limba engleză, cât și a certificatului internațional Goethe, pentru limba germană. Pregătirea pentru examenele de limba engleză și germană cuprind strategii, teste și simulări în vederea trecerii cu brio a examenului.

De asemenea, ținem foarte mult la bunăstarea copilului, la invățatul cu plăcere, cu pasiune și cu dragoste, așadar metodele noastre de predare sunt moderne, interactive și dinamice, bazate pe joc și voie bună și pe o relație deschisă, de comunicare permanentă părinte-copil-profesor. Mai mult, lucrul atât în echipă, cât și individual, crearea unor lecții ce descriu situații reale de viață și concentrarea profesorului pe abilitățile fiecărui copil în parte, stimulează creativitatea și încrederea în forțele proprii ale fiecărui copil. Astfel, maximizăm potențialul fiecărui elev, iar învățarea se face din plăcere și prin mult joc.

Centrul nostru oferă cursanților care doresc să susțină un examen Cambridge sau Goethe, o simulare gratuită si pregătire extra înainte de examen.

Taxa pe durata unui an școlar, pentru fiecare categorie de vârstă și nivel, o regăsiți mai jos, detaliat:

Cursul durează din Octombrie 2019 până în Iunie 2020, pe durata a 9 luni, respectând vacanțele școlare: vacanța de Crăciun, de Paște si cea intersemestrială.


- Limba Engleză Modul 3 luni intensiv -