Prețuri ILC


Centrul nostru, Irina Language Center, oferă cursuri de limba engleză, franceză, germană și italiană pentru preșcolari, școlari, liceeni și adolescenți.

Cursuri preșcolari

Cursuri preșcolari

Vino și descoperă magia cursurilor noastre de limbi străine pentru preșcolari(4-6) ani! La ILC copiii învață prin joc, multă comunicare, mișcare, cântece și voie bună. Veți vedea cum, după numai câteva luni, copilul dumneavoastră va începe să vorbească engleză prin casă, la cumpărături sau în vacanțe.

Cursuri juniori clasele I - IV

Cursuri juniori clasele I - IV

Prin metode inovative și interactive de predare, elevii de clasele I-IV vor învăța limba engleză, germană sau franceză intr-un cadru creativ și profesionist.Prin joc, mișcare, lucru în echipă și individual, aceștia vor învăța să scrie, să citească și să comunice într-o limbă străină corect și fluent.

Cursuri elevi clasele V - VIII

Cursuri elevi clasele V - VIII

Pregătește-te alături de echipa de profesori ILC în vederea promovării cu succes a examenelor internaționale Cambridge și asigură un viitor de calitate pentru copilul tău!

Cursuri studenți clasele IX - XII

Cursuri studenți clasele IX - XII

ILC este Centru Autorizat de Pregătire Examene Cambridge si pregătește anual elevi și studenți în vederea obținerii cu succes a certificatelor internaționale Cambridge.Vino și pregatește-te alături de noi pentru promovarea examenelor KET, PET, FCE, CAE, IELTS.

Cursuri adulți

Cursuri adulți

Fie că ai nevoie să folosești limba engleză la serviciu sau în vacanțele tale în străinătate, cursurile ILC pentru adulți te vor ajuta să îți dezvolți vocabularul și să poți comunica cu ușurință în limba engleză!