Politica de confidențialitate


Prin utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate.


Irina Language Center garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic. Aceste informații vor putea fi folosite de către Irina Language Center pentru a trimite utilizatorului informări cu privire la cursuri, tabere, examene și proiectele realizate. Furnizarea datelor personale către Irina Language Center nu implică obligativitate din partea utilizatorilor iar aceștia pot refuza furnizarea acestor date în orice circumstanțe și pot solicita în mod gratuit ștergerea acestora din baza de date, la adresa de mail: contact@irinalanguagecenter.ro.


Irina Language Center este singurul proprietar al informațiilor colectate pe acest site. Informațiile tale personale de identificare nu vor fi vândute, schimbate, transferate sau date oricărei alte societăți, indiferent de motive, fără consimțământul tău, altele decât cele necesare pentru îndeplinirea unei cereri și/sau unei tranzacții.


Datorită modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul nostru sunt transmise pe cale electronică, Irina Language Center nu poate fi facută răspunzătoare în nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informațiilor de către persoane neautorizate, prin folosirea de aparatură sau software de interceptare.


Utilizatorii pot seta browserul să nu accepte cookies din partea site-ului nostru. În această situație, Irina Language Center nu poate garanta funcționalitatea completă.


Irina Language Center certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date.


Irina Language Center nu poate fi facută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale.