Cursurile noastre


Cursurile noastre se adresează unei game largi de categorii de vârsta. Atât copii și studenți cu vârste între 4 și 20 de ani, cât și adulți pot beneficia de metodele interactive și inovative de predare ILC bazate pe comunicare, joc și dezvoltare academică și emoțională într-un cadru modern, prietenos și profesionist.


În fiecare an pregătim studenții în vederea susținerii examenului Cambridge. Pentru mai multe detalii privind certificările noastre, aruncați o privire la paginaLimba Engleză

Limba engleză reprezintă, fără îndoială, un “must” al societății actuale. Fie că vorbim despre accesul rapid la noi informații, un job mai bun, o universitate în străinătate sau o călătorie în jurul lumii, limba engleză ne garantează pașaportul către o comunicare și o educație mai simplă și mai eficientă.

Expunerea copilului la limba engleză înca de la o vârstă fragedă, începând cu 4 ani, îi va asigura acestuia învățarea într-un mediu relaxant, distractiv, prin jocuri, activități în echipă, cântece, astfel încât veți observa cum copilul începe să vorbească limba engleză încă de la vârsta de 4 ani!

Limba Germană

În societatea actuală, limba germană deschide orizonturi nemărginite. Ca vorbitor al limbii germane vă veți diferenția de ceilalți, accesul la un job mai bun vă este garantat, și vei beneficia de educație la cele mai înalte standarde.

Considerați limba germană o limbă străină greu de studiat? Alegeți cursurile noastre si vă vom demonstra că, de fapt, limba germană poate fi foarte amuzantă! Folosind metode de predare interactive, cu accent pe comunicare, vă garantăm că studentul va vorbi limba germană și o va invăța cu plăcere!

Limba Franceză

Limba franceză este o limbă internațională, care oferă o gamă largă de oportunități în carieră. Cunoașterea, pe lângă limba engleză, a mai multor limbi străine reprezintă succesul la orice interviu cu un angajator străin și nu numai! În România, există, de asemenea, foarte multe companii care au nevoie de vorbitori de limbă franceză.

Alegeți să studiați limba franceză în cadrul Irina Language Center pentru copilul dumneavoastră și noi îl vom ajuta să deslușească tainele limbii lui Balzac!

Limba Italiană

Limba italiană se numără printre cele mai ușor de învățat limbi străine. Romantică, elegantă și ușor de pronunțat, limba italiană este predată interactiv și dinamic la ILC.

Tabere

În colaborare cu British Camps, organizăm în fiecare an tabere de limba engleză, având la dispoziție și o gamă variată de facilități.
Taberele sunt susținute împreună cu profesori nativi de limba engleză.

Cursuri de vară

🏖 Cursurile de vara ILC sunt organizate in module de cate 2 saptamani, incep la data de 28 Iunie si sunt distractive, interactive si perfecte pentru totii copiii si adolescentii cu varste intre 4-18 ani!🥳

 

Daca doresti ca vara aceasta sa:

 

🪁studiezi limba engleza in aer liber;

🙋‍♀️ iti imbunatatesti nivelul de limba engleza;

🐳cunosti lucruri noi si super interesante despre viata marina 🦀, dragoni 🐢, printi si printese 🤴, mancare aromata 🍉 si multe altele;

🥇exersezi pentru examenul Cambridge;

🌴te distrezi pe timp de vara alaturi de profesorii ILC,

️Inseamna ca ti-ai gasit cursul potrivit!

 

Un modul de 2 saptamani (28 Iunie-9 Iulie ; 12-23 Iulie; 16-27 August) costa 200 lei, iar programul, pe grupe de varsta, este urmatorul:

📌4-6 ani, durata sedintei 1h jumatate, 6 sedinte/ modul de 2 saptamani, cu program dimineata;

📌7-10 ani, durata sedintei de 1h jumatate, 6 sedinte/ modul de 2 saptamani, cu program pana in orele 12.00.

📌11-14 ani, durata sedintei de 1 h jumatate, 6 sedinte/modul de 2 saptamani, cu program pana in orele 12.00 sau 12.00-13.30.

📌14-18 ani, durata sedintei de 2h, 6 sedinte/modul de 2 saptamani, cu program pana in orele 12.00 sau 12.00-14.00.

 

Cursurile au loc in intervalul 9.00-14.00.

 

📌Inscrierile se fac la sediul ILC din Fratii Golesti, nr.19B, et.1, de Luni pana Vineri , orele 12.00-20.00.

📌Pentru modalitatea de inscriere online, va trebui sa trimiteti un mesaj la 0764305944 si veti primi toate detaliile, fara a va deplasa la sediul nostru.

Pana la 20 Iunie! 📲0764 305 944